Alla Våra Ligg

Amanda Colldén och Anna Dahlbäck är en energisk och frispråkig duo som gör podcasts, föreläsningar, tv och youtube. Kärnan är succépodcasten Alla Våra Ligg som lanserades under hösten 2016 och snabbt blev en av Sveriges största poddar. Idag toppar den listorna vecka efter vecka. 

Nyhet! Amanda och Hanna är återigen nominerade till Årets podd på ”Guldörat” gå in och rösta här!

Podden handlar om sex, sexualitet och om att äga sina val. Den vanligaste feedbacken Amanda och Anna får från sina lyssnare är att podden gett lyssnarna självförtroendet att själva våga prata om sex och att det i sin tur lett till ett bättre sexliv! Lyssna på podden här.

På Radiogalan i september vann podcasten ”Guldörat” (tidigare Stora Radiopriset) för ”Årets Podd 2018” på Radiogalan med en motivering från Radioakademin som löd: Anna och Amanda är bra förebilder, samarbetsvilliga, ödmjuka, proffsiga, spränger förlegade fördomar och driver aktivt rätten till sitt eget val. De pratar om ett tidigare tabubelagt ämne, lyfter kvinnors rättigheter till att välja, ta för sig och njuta.

Podcasten blev även nominerade till ”Årets Podcast” på Guldtuben – nordens största gala för digitala kreatörer, i syfte att hylla och lyfta fram Sveriges främsta digitala innehållsskapare.

Spana också in Riktigt bra sex – nu också för tjejer på SVT Edit – en webbserie Amanda och Anna gjorde tillsammans med Isabelle Wahlf. Serien var ett snackprogram om lustfyllt sex.

I januari i år släppte Amanda och Anna Liggboxen. Läs mer om Liggboxen här.

Amanda och Anna kan bokas som om föreläsare, programledare, radio/film/tv/konferencier-uppdrag men även på företagsevent/kick off där tjejerna bokas som ett underhållande inslag och t ex bjuder på jag-har-aldrig-bingo eller quiz med frågor om sex och jämställdhet.

Nyfiken på en föreläsning med Alla Våra Ligg? Amanda och Anna kommer gärna och pratar med både tonåringar och vuxna om sex, sårbarhet och relationer på ett personligt, äkta och öppet sätt. Målgruppen är ungdomar i högstadie- och gymnasieåldern. Men även en blandning av praktiker som arbetar med unga. Fältassistenter, enhetschefer, lärare, rektorer, elevhälsan, ledare inom idrott, strateger, samordnare och kommunchefer. Hör av er till oss så hjälper vi er!

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Hitta Alla Våra Ligg på