Brita Zackari

Brita Zackari är programledare, författare och föreläsare.

Du har tidigare hört Brita i Rix Morronzoo och nyligen sett henne leda SVT Play sändning av Idrottsgalan 2017 tillsammans Nassim Al Fakir. Sportsveriges egna Oscargala där Sveriges mest framstående idrottare hyllas av tv-publiken, välkända artister och ett fullsatt Globen.

Brita har medverkat i programmen Inte OK!, Mästarnas Mästares eftersnack, Svett och etikett, Flickvän på försök i SVT samt Grym Kemi, en serie där tittarna fick bekanta sig med kemins värld genom olika experiment för att illustrera hur kemin fungerar vid sex, krig, skönhet, träning, droger, njutning och brott.

I mars 2017 åkte Brita Vasaloppet som SVT:s åkande reporter, och vi fick följa hennes uppladdning inför uppdraget i programserien ”Vasaloppet med Brita Zackari”. Till sin hjälp hade hon kända sportprofiler och träningsexperter som berättade hur man kan träna inför Vasaloppet. Som kontrast till detta kan den nyfikne spana in hennes träningskonto på Instagram för alla som hatar att träna:  i.hate.working.out.

Brita är högaktuell med sin bok ”Jag hatar att träna”. Läs mer om den och beställ den här.

Medieparet Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström har startat en podd och webbserie under namnet ”I nöd och lyft”. Paret tycker lika om mycket men kanske inte när det kommer till träning, en älskar det och en hatar det. I podden berättar Brita och Kalle om hur man gör träningsvärlden till sin. Lyssna på den här.

Följ dem även i deras nystartade YouTube kanal med samma namn. En träningsportal för alla som gillar tips och kul. I vilken Brita bland annat antog utmaningen att klara 120 kg i marklyft och grejade det!

Brita kan bokas som konferencier, moderator och föreläsare! Som moderator och konferencier är hon det perfekta alternativet. Hon mixar programledarrollen med sin komik och leder eventet efter era önskemål.

I sin föreläsning pratar Brita på ett humoristiskt och inspirerande vis om att hata att träna men göra det ändå. Att hitta motivation där det inte finns någon, och våga göra sånt man känner sig dålig på. Frikostigt delar hon med sig av såväl exempel ur vardagen till användbara råd och tips.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
britazackari
Brita Zackari
Bloggar på ELLE, poddar med Kalle och har träningskonto för alla som hatar att träna: @i.hate.working.out
brita.elle.se/
  • 1,9kposts
  • 75,5kfollowers
  • 802following

Britas Twitterflöde

  •  @nightsgrow  Den är ju inte släppt än! Tycker 32 (31 nu!) vardagar låter rätt nice med tanke på hur mkt kul det blir sen 😘 6 months ago
  • VAD ÄR DET FÖR ONDSKEFULLA MÄNNISKOR SOM RETWEETAR 9 months ago
  • Vet du vad det mest äkta turiststället på Gotland är? Fo' real-en 10 months ago
  • RT  @Fagelborg : Upp till bevis, hur vita och medelklass är ni på Nyheter24? https://t.co/jUVD5Tk1PP 1 year ago
  • Tänker starta ett miljövänligt gym som ska heta Gymekologen 1 year ago