Brita Zackari

Brita Zackari är programledare, författare och föreläsare.

Du har tidigare hört Brita i Rix Morronzoo och nyligen sett henne leda SVT Play sändning av Idrottsgalan både 2018 och 2017 tillsammans Nassim Al Fakir. Sportsveriges egna Oscargala där Sveriges mest framstående idrottare hyllas av tv-publiken, välkända artister och ett fullsatt Globen.

Brita har medverkat i programmen Inte OK!, Mästarnas Mästares eftersnack, Svett och etikett, Flickvän på försök i SVT samt Grym Kemi, en serie där tittarna fick bekanta sig med kemins värld genom olika experiment för att illustrera hur kemin fungerar vid sex, krig, skönhet, träning, droger, njutning och brott.

Brita har i två år på rad (2018 och 2017) åkt Vasaloppet som SVT:s åkande reporter. Det första året fick vi följa hennes uppladdning inför uppdraget i programserien ”Vasaloppet med Brita Zackari”. Till sin hjälp hade hon kända sportprofiler och träningsexperter som berättade hur man kan träna inför Vasaloppet. Som kontrast till detta kan den nyfikne spana in hennes träningskonto på Instagram för alla som hatar att träna:  i.hate.working.out.

Brita är aktuell med sin bok ”Jag hatar att träna”. Läs mer om den och beställ den här.

Medieparet Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström har startat en podd och webbserie under namnet ”I nöd och lyft”. Paret tycker lika om mycket men kanske inte när det kommer till träning, en älskar det och en hatar det. I podden berättar Brita och Kalle om hur man gör träningsvärlden till sin. Lyssna på den här.

Följ dem även i deras nystartade YouTube kanal med samma namn. En träningsportal för alla som gillar tips och kul. I vilken Brita bland annat antog utmaningen att klara 120 kg i marklyft och grejade det!

Brita kan bokas som konferencier, moderator och föreläsare! Som moderator och konferencier är hon det perfekta alternativet. Hon mixar programledarrollen med sin komik och leder eventet efter era önskemål.

I sin föreläsning pratar Brita på ett humoristiskt och inspirerande vis om att hata att träna men göra det ändå. Att hitta motivation där det inte finns någon, och våga göra sånt man känner sig dålig på. Frikostigt delar hon med sig av såväl exempel ur vardagen till användbara råd och tips.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Instagram Gallery Exception: Error: Cannot retrive photos from Instagram.Response code: 400. Message error: This endpoint has been retired. Error type: APINotAllowedError

Britas Twitterflöde