Charlie Söderberg

Programledare, föreläsare, författare, rikedomscoach och poddare.

Charlie Söderberg är tv-profilen som blev rikedomscoachen nummer ett för hela Svenska folket via Lyxfällan, SVT Plus+ och Tonårsbossen på TV3. Charlie har de senaste 10 åren specialiserat sig på de synsätt och beteenden som skapar rikedom i vårt liv och är författare till böckerna ”Kulor, cash och kosing” och ”Ett rikare liv! : en bok om din tid och dina pengar”. För sitt föreläsande har Charlie bland annat mottagit priset Årets finansiella folkbildare.

”Jag vill visa världen att genom att göra ekonomi roligt kan vi förändra människors liv. Det är därför jag går upp på morgonen!” – Charlie Söderberg, föreläsare och rikedomscoach

Hittills har mer än 100 000 människor besökt Charlies föreläsningar för att hitta sin plan för ett rikare liv med mer tid, mer pengar och mer energi. Det här är ingen vanlig ekonomiföreläsare med fonder, sparförmaningar och excelkalkyler. Charlie inspirerar och utmanar dig att se dig själv, dina möjligheter och ekonomi på ett nytt sätt. Föreläsningen konkretiserar moderna ekonomiska teorier, finansiell läskunnighet och beteendevetenskap. Den är en blandning av humor, käftsmällar och konkreta råd.

Nu är programledarduon Charlie och Mathias tillbaka. ”PÅ RIKTIGT med Charlie & Mathias” är en podd om vardagsekonomi för vanliga människor – på riktigt. Den sänds varje vecka och finns där poddar finns.

Läs gärna Charlies blogg om mer tid, mer pengar och mer energi!

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.