Claudia Galli Concha

Claudia Galli Concha har en bakgrund som innehåller varierade uppdrag inom film, TV och radio.

Claudia blev ett med hela svenska folket när hon dansade hem en andraplats i ”Let´s Dance”. Sen tidigare känner vi igen henne som författaren Erica Falck i ”Fjällbackamorden”, den populära dramatiseringen av Camilla Läckbergs böcker.

Vi har även sett henne som programledare för barnprogrammet ”Bulldog”, som radiopratare i ”Morgonpasset Sommar” i P3 och som skådespelare i otaliga produktioner bl.a ”Starke Man”, ”Svensson Svensson”, ”Parlamentet”, ”Äntligen helg!”, ”Tusenbröder” och ”Skilda Världar”.

Claudia Galli Concha är en stark och självklar kvinnlig Profil och en av Sveriges största sociala influencers! Driver en av Sveriges mest lästa bloggar med inriktning på mammaliv, inspiration och entreprenörsskap och har ett Instagram-konto som växer varje månad.

Claudia är van vid att använda rösten och ordet i sin yrkesroll och sitter som juryordförande för Läkerol Voice of the Year. Det prestigefyllda kulturpriset delas ut till en aktuell person som med hjälp av sin röst har utmärkt sig för en bred publik, som utmanat, skapat debatt och gjort skillnad.

Lyssna på Claudias nya podd! ”Livet 2.0” är den där extra boosten av inspiration att våga förändra sitt liv, ta tag i drömmen och nå sina mål. Claudia för inspirerande och peppande samtal kring allt det där som man behöver bli påmind om ibland. Tankar, tips och handfasta råd.

Claudia är även en populär och efterfrågad konferencier och föreläsare.

Våga kasta dig ut
Claudia har nu en inspirerande föreläsning där vi får ta del av hennes liv och karriär som framförallt har drivits av hennes envishet, målmedvetenhet och respektlösa inställning till motgångar. Claudia delar med sig av råd och tips om hur vi alla kan förändra våra liv, hur vi ska våga göra det och hur vi praktiskt kan göra det. Hon påminner oss även om vilken kapacitet vi alla besitter, vilka krafter vi har och hur vi ska kanalisera dem på bästa sätt.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Hitta Claudia på