§

Frågesport med Rickard Olsson

Rickard Olsson är en av Sveriges mest folkliga tv-personligheter med en stor och trogen följarskara. Tack vare bredden i de program där Rickard är programledare – Wild Kids ca 400 000 tittare per vecka och frågesportprogrammet Vem vet mest? med 2.5-3 miljoner tittare per vecka – spänner målgruppen från barn och barnfamiljer till pensionärer. Rickard var även programledare för Bingolotto 2005-2008.

Tävling

Tillför en kul aktivitet till mötet med gäster, kunder eller nära och kära. Vem tycker inte om frågesport? Det kommer tagga igång, förhöja atmosfären och skapa gemenskap för dina gäster. Se till att ert evenemang skiljer sig från mängden genom att ta hjälp från allas vår frågesportsexpert – Rickard Olsson.

Exempel på upplägg
Pub quiz
Frågetävling som har lättsam ton med ett seriöst spelmoment och vinst.
Gästerna delas in i grupper.
Rickard Olsson leder frågesporten från scen. Svar skrivs ner för respektive grupp, som sedan snabbrättas och redovisas för deltagarna.
En representant från varje grupp med flest rätt svar får stiga upp på scenen för final.
Vinnaren får pris, exempelvis presentkort.

Format
Frågorna består av traditionella frågesportsfrågor som varvas med musik- och ev. bildfrågor. Mellan frågorna berättas kortare historier av Rickard för att förhöja underhållningsvärdet.
Rickard ansvarar för frågeskrivande samt prat mellan frågorna för att väva ihop de båda.

Givetvis går det att anpassa genomförandet beroende på evenemangets storlek, karaktär och gäster.

Vid frågor eller för att veta mer, kontakta oss på hanna@promotormedia.se.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.