Fredrik Warg

Fredrik Warg är en nybliven 40-åring och en f.d. professionell hockeyspelare som numera verkar inom tv, media och kommunikation.

Uppdragsgivare genom åren är t.ex. TV4, ATG, CMore, Svenska Ishockeyförbundet och Svenska Spel.

Fredrik har spelat  17 säsonger inom den professionella hockeyn varav  14 säsonger i SHL, 1 säsong i KHL (Ryssland), i DEL (Tyskland) och 70 landskamper för Tre Kronor.

Hockeylivet fick ett abrupt slut 2014 då en nackskada satte stopp för vidare spel och en helt ny identitet skulle skapas utanför hockeyn.

Fredrik brinner för att försöka visa människan bakom framgångarna, som t.ex. i sin reportageserie på Cmore under den senaste säsongen av Hockeyallsvenskan, ”Wargen kommer!” – en reportageserie med hockeyallsvenska profiler, utanför isen, en blandning av lättsamhet och allvar.

Med alla sina erfarenheter som elitidrottare på högsta nivå föreläser Fredrik om hetsen inom ungdomsidrott, vikten av att hålla på med flera idrotter i unga år, resan från Boliden ut i hockeyvärlden och om den ideella kraften i föreningar – att investera i dina barns uppväxt. Fredrik medverkar även i ett samarbete med Svenska Ishockeyförbundet kring just hetsen inom ungdomshockeyn och vikten av att hålla på med fler idrotter i unga år.

Fredrik är nyligen hemkommen från Hockey-VM i Bratislava där han har jobbat som ankare för Studio Oddset och gjort dagliga reportage runt Tre Kronors spelare, ledare och fans under hela Hockey-VM.

Fredrik brinner för rörligt material i olika medier och har en youtube-kanal som du hittar här.

Fredrik Warg bokas som moderator, expertkommentator och för konferencier-uppdrag.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Hitta Fredrik på