Hampus Nessvold

Hampus Nessvold är en oblyg, driven och begåvad tjugoettåring som gett sig in i medievärlden för att påverka den inifrån och ut. Han är en ny stjärna med flera yrkesroller, vars spännande resa många följer med stort intresse! 

Ni känner igen Hampus som programledare från program såsom ”22 kvadrat” i P3 vilket även nominerades till Eurovisonens tv- och radiopris Rose d’Or, ”Tänk till snackar stress” på UR/SVT1, webbserien ”Hampus gör sommaren” och FATTA MAN ”Det börjar med mig” – stafettpodcast.

Just nu är Hampus högaktuell som författare till boken ”Ta det som en man” (Bonnier Carlsen). I den skriver Hampus om sex, våld, vänskap, porr, kärlek och kroppskomplex och delar med sig av sina erfarenheter av till exempel manlig vänskap, olycklig kärlek, sexmisslyckanden och hur det känns att ha Smålands kanske smalaste handleder. Mot machokulturen, för en ny sorts manlighet. En viktig bok. För alla som är eller känner en ung man.

I föreläsningen som bygger på Hampus bok ”Ta det som en man” gör Hampus en personlig och rolig djupdykning i sig själv och mansrollen. En personlig tankeväckande föreläsning som inte bara ifrågasätter dagens samhällsnormer, den destruktiva och begränsande mansrollen utan också uppmuntrar pojkar och män att ta ansvar och vara del i kampen. En föreläsning som trots högst allvarligt budskap framförs med gränslös humor och ironi och öppnar upp för samtal bland både unga och vuxna.

Boken ges ut med tillhörande soundtrack, där varje låt är kopplad till ett kapitel i boken. Debutalbumet ”Be A Man” och kan lyssnas till här.

I somras hörde man Hampus som en av programledarna i P3-programmet Zia med Nessvold i P3Sommarens kanske mest energifyllda talkshow som sändes live vardagar under hela sommaren där Oscar Zia och Hampus Nessvold bjöd oss på massa humor, allvar och nya gäster varje dag.

2014 släppte han sin hyllade debutsingel ”Thinking Out Loud” som han våren 2016 följde upp med singeln ”Harder Faster” – ett samarbete med producenten Tobias Fröberg.

För att se några av de saker Hampus gjort/medverkat i, spana in hans Showreel här.

Hampus kan bokas som föreläsare, konferencier, moderator, programledare, skådespelare och för film/TV-medverkan.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
hampusnessvold
Hampus Nessvold
Lyssna på mitt album ''BE A MAN'' på Spotify och köp min bok ''TA DET SOM EN MAN" här!👇🏽❤️
www.adlibris.com/se/bok/ta-det-som-en-man-9789163896132
  • 448posts
  • 30,5kfollowers
  • 188following