Hampus Nessvold

Hampus Nessvold är en ung, svensk skådespelare, artist och programledare, vars spännande resa många följer med stort intresse! 

Hampus Nessvold känns bland annat igen från humorserien 22 kvadrat (P3), Zia och Nessvold (P3), Tänk till snackar stress (UR/SVT1) och webbserien Hampus gör sommaren. Under hösten 2018 åkte Hampus med som gästartist på Mia Skäringers arenaturné No More Fucks To Give.

Under 2017 släppte Hampus albumet Be A Man och gav ut den hyllade och uppmärksammade boken Ta det som en man (Bonnier Carlsen). I den skriver han om sex, våld, vänskap, porr, kärlek och kroppskomplex och delar med sig av sina erfarenheter av till exempel manlig vänskap, olycklig kärlek och sexmisslyckanden. Mot machokulturen, för en ny sorts manlighet. En viktig bok. För alla som är eller känner en ung man.

Våren 2019 debuterar Hampus Nessvold på scen i soloföreställningen med samma namn. Den humoristiska, musikfyllda och något tragiska scenföreställningen ”Ta det som en man” är en förlängning av boken i vilken vi får följa honom från barndomen i Värnamo via tonåren till vuxenlivet. Föreställningen som har premiär på Storan i Göteborg den 22 februari, sålde slut flera månader innan start och har regisserats av Mia Skäringer.

I föreläsningen som bygger på boken gör Hampus en personlig och rolig djupdykning i sig själv och mansrollen. En personlig tankeväckande föreläsning som inte bara ifrågasätter dagens samhällsnormer, den destruktiva och begränsande mansrollen utan också uppmuntrar pojkar och män att ta ansvar och vara del i kampen. En föreläsning som trots högst allvarligt budskap framförs med gränslös humor och ironi och öppnar upp för samtal bland både unga och vuxna.

För att se några av de saker Hampus gjort/medverkat i, spana in hans Showreel här.

Hampus kan bokas som föreläsare, konferencier, moderator, artist, programledare, skådespelare och för film/TV-medverkan.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Hitta Hampus på