Hampus Nessvold

Hampus Nessvold är en ung, driven och begåvad skådespelare, artist och programledare född 1996 i Värnamo. Han är en ny stjärna att räkna med, vars spännande resa många följer med stort intresse! 

Hampus Nessvold är nominerad till det prestigefyllda kulturpriset Läkerol Voice of the Year. Priset delas ut till en aktuell person som med hjälp av sin röst har utmärkt sig för en bred publik, som utmanat, skapat debatt och gjort skillnad. Bland övriga nominerade finns tunga namn som Steve Angello, Therese Lindgren och Eva Röse.Hampus känns bland annat igen som en av huvudrollerna i humorserien 22 kvadrat i P3 – vilket även nominerades till Eurovisonens tv- och radiopris Rose d’Or, programledare i Zia och Nessvold i P3, Tänk till snackar stress på UR/SVT1 och webbserien Hampus gör sommaren.

Förra året släppte Hampus den hyllade och uppmärksammade boken Ta det som en man (Bonnier Carlsen). I den skriver han om sex, våld, vänskap, porr, kärlek och kroppskomplex och delar med sig av sina erfarenheter av till exempel manlig vänskap, olycklig kärlek och sexmisslyckanden. Mot machokulturen, för en ny sorts manlighet. En viktig bok. För alla som är eller känner en ung man. Boken gavs ut med tillhörande soundtrack, där varje låt är kopplad till ett kapitel i boken. Debutalbumet heter Be A Man och kan lyssnas till här. Missa heller inte Hampus senaste singel Soundtrack of My Life (maj 2018) som Hampus skrivit bl.a. tillsammans med Miss Li.

Våren 2019 debuterar Hampus Nessvold på scen i soloföreställningen med samma namn. Den humoristiska, musikfyllda och något tragiska scenföreställningen ”Ta det som en man” är en förlängning av boken i vilken vi får följa honom från barndomen i Värnamo via tonåren till vuxenlivet. Föreställningen har premiär på Storan i Göteborg den 22 februarioch regisseras av Mia Skäringer.

I föreläsningen som bygger på boken gör Hampus en personlig och rolig djupdykning i sig själv och mansrollen. En personlig tankeväckande föreläsning som inte bara ifrågasätter dagens samhällsnormer, den destruktiva och begränsande mansrollen utan också uppmuntrar pojkar och män att ta ansvar och vara del i kampen. En föreläsning som trots högst allvarligt budskap framförs med gränslös humor och ironi och öppnar upp för samtal bland både unga och vuxna.

För att se några av de saker Hampus gjort/medverkat i, spana in hans Showreel här.

Hampus kan bokas som föreläsare, konferencier, moderator, artist, programledare, skådespelare och för film/TV-medverkan.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Hitta Hampus på