Jakob Samuel

Jakob Samuel är fyrbarnspappa, hårdrockare, soloartist, sångare och låtskrivare. 

Jakob har varit hårdrockare sedan tonåren. Bakom trummorna i Yale Bate vann Jakob rock-SM 1988 – men det är som frontman och sångare i The Poodles vi känner honom bäst. Med låten “Night of passion” tog de sig till finalen i Melodifestivalen 2006.  Nu satsar Jakob Samuel på solokarriären.

Jakob var även en av stjärnorna i senaste säsongen av Stjärnornas stjärna!

Jakob är en av Sveriges mest hyllade hårdrockssångare också en väldigt duktigt trummis. Jacob fick sitt stora genombrott 2006 med The Poodles. Med Europaturnéer och med hits som ”Night of passion” och ”Line of fire” så gjorde Jakob och The Poodles snabbt sig ett internationellt namn.

Sedan dess har den karismatiske Jakob medverkat i otaliga musikaliska underhållningssammanhang i TV och på scen; Melodifestivalen, Körslaget, Så ska det låta, Allsång på Skansen, Sommarkrysset, Rhapsody In Rock, Stjärnklart, Julgalan m.m.

Jakob Samuel föreläser om tillfälligheternas spel, livsavgörande ögonblick, aktiva val och om att tillgängliggöra sig för det berömda bananskalet. Om den kreativa processen, att vara lagspelare och bandledare och hur det är att kombinera rollen som fyrbarnspappa och rockstjärna.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Hitta Jakob på