Kalle Zackari Wahlström

Kalle är reklamaren som blev bloggare som blev skribent som blev manusförfattare som blev tv-profil och hela Sveriges träningsguru.

I SVT-programmet ”Svett och etikettvisade Kalle att träning kan vara nåt kul och att man kan gå ner supermycket i vikt om man äter kokt torsk till frukost. Gympaläraren” som sändes i samma kanal handlade om våra barn och hur vi ska få dem att röra på sig mer. Programmet tilldelades svenska tv-priset Kristallen och blev ”Årets Program 2016” när det röstades fram av tittarna. Se Kalle intervjuas ihop med sina elever här-(1:27 in i klippet) Hösten 2017 var Kalle aktuell med tv-serien Kalles sex liv (SVT1) där han träffar människor som valt att leva sina liv utanför samhällets normer.

Missa inte Kalle när han tillsammans med Farah Abadi och Molly Sandén leder Musikhjälpen 2017. Trion fyller glasburen i Umeå med värme, kärlek och ny kunskap mellan den 11-17 december.

Kalle är författare till böckerna ”Stark som en björn, snabb som en örn” och ”Starkare som en björn, snabbare som en örn”. I första boken testar han alltifrån Body Balance till bergsbestigning, och berättar om sin syn på träningen, maten och livet- på ett garanterat opekpinnigt sätt. I den andra boken fortsätter Kalles korståg för att få Sverige att förstå att träning är lätt och kul!

Medieparet Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström har startat en podd och webbserie under namnet ”I nöd och lyft”. Paret tycker lika om mycket men kanske inte när det kommer till träning, en älskar det och en hatar det. I podden kommer Kalle och Brita berätta hur man gör träningsvärlden till sin. Lyssna på den här.

Följ Kalle och Brita i deras nystartade YouTube kanal med samma namn. En träningsportal för alla som gillar tips och kul. Brita har bland annat antagit utmaningen att klara 120 kg i marklyft till den första maj. Nu tar hon världsrekordshållande styrelyftaren Isabella Von Wesseinberg till hjälp för att nå sitt mål.

Kalle kan bokas för föreläsningar, träningspass och som konferencier.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Hitta Kalle på

Instagram Gallery Exception: Error: Cannot retrive photos from Instagram.Response code: 400. Message error: This endpoint has been retired. Error type: APINotAllowedError