Kalle Zackari Wahlström

Kalle är reklamaren som blev bloggare som blev skribent som blev manusförfattare som blev tv-profil och hela Sveriges träningsguru.

I SVT-programmet Svett och etikett visade Kalle att träning kan vara nåt kul och att man kan gå ner supermycket i vikt om man äter kokt torsk till frukost. Gympaläraren som sändes i samma kanal handlade om våra barn och hur vi får dem att röra på sig mer. Programmet tilldelades svenska tv-priset Kristallen och blev Årets Program 2016. Se Kalle intervjuas ihop med sina elever här (1:27 in i klippet).

Hösten 2017 sändes tv-serien Kalles sex liv (SVT1) i vilken han träffade människor som valt att leva sina liv utanför samhällets normer. I Kalle och Britas sex liv (2018) fortsätter sökandet efter dem som brutit sig loss från ekorrhjulet och börjat om.

Kalle gjorde Musikhjälpen 2017 tillsammans med Farah Abadi och Molly Sandén.

Kalle är författare till böckerna ”Stark som en björn, snabb som en örn” och ”Starkare som en björn, snabbare som en örn”. I första boken testar han alltifrån Body Balance till bergsbestigning, och berättar om sin syn på träningen, maten och livet- på ett garanterat opekpinnigt sätt. I den andra boken fortsätter Kalles korståg för att få Sverige att förstå att träning är lätt och kul!

Medieparet Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström har också podden I nöd och lyft ihop. Paret tycker lika om mycket men kanske inte när det kommer till träning, en älskar det och en hatar det. I podden berätta Kalle och Brita om hur man gör träningsvärlden till sin. Lyssna på den här.

Kalle kan bokas för föreläsningar, träningspass och som konferencier.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Hitta Kalle på