Karin Winther

Karin Winther är producent, digital strateg, skribent och tv-profil med över tio års erfarenhet av mediebranschen och en rejäl dos digital spetskompetens. Med sin kunskap hjälper och inspirerar hon företag och organisationer att utveckla rätt innehåll och sätta smarta, digitala strategier för att nå fram med sitt budskap.

Inom två år beräknas 80% av all internettrafik bestå av videoinnehåll. Det blir därmed viktigare än någonsin att veta hur man med rörlig bild bygger en relation till sin målgrupp, skapar engagemang och bygger långsiktiga relationer – oavsett vilken bransch man jobbar i.

Med över tio år i mediebranschen på företag som SVT, Nexiko, Anagram, Veckans Affärer och Svenska Dagbladet har Karin Winther utvecklat en unik bredd och spetskompetens i roller som digital chef, digital strateg, kreativ chef, producent, programledare och skribent. Med sin kunskap hjälper och inspirerar hon företag och organisationer att utveckla rätt innehåll och sätta smarta, digitala strategier för att nå fram med sitt budskap.

Sedan feb 2018 bloggar Karin Winther för Resumé, i vilken hon inspirerar och uppmuntrar fler att jobba med nya format. I bloggen delar Karin med sig av sin kunskap kring hur man skapar riktigt bra videoinnehåll som engagerar. Bloggen vänder sig till alla som vill lära sig mer om hur man skapar bra och engagerande videocontent skräddarsytt för sociala och mobila plattformar – och hur man når ut till sin målgrupp. Den utmaningen sitter ju alla innehållsskapare och kommunikatörer med just nu – oavsett om man jobbar inom media, marknadsföring eller politik. Läs den här!

Karin Winthers föreläsningar är en guide till hur man jobbar med målgrupper på sociala medier, tar fram rätt typ av innehåll, producerar, paketerar, jobbar med spridning och digital marknadsföring. Med exempel, insikter och handfasta tips baserat på Karins praktiska erfarenhet i mediebranschen får publiken med sig konkreta verktyg, redo för handling.

Boka en inspirerande föreläsning eller skräddarsydd workshop och få verktyg som rustar dig och din verksamhet inför framtiden! Ett urval av det Karin föreläser om:

  • Så går du från digital ångest till digital framgång
  • Så når du ut med ditt budskap: innehåll, sociala medier och digitala strategier
  • Få järnkoll på sociala plattformar – och vilka som är relevanta på för er
  • 10 digitala trender du måste ha koll på
  • Innehåll och kommunikation: Best practice från 10 år i mediebranschen

 

Några röster om Karin:

“Karin Winthers kompetens är unik i branschen, eftersom hon både har stor erfarenhet av att ha arbetat med tv i alla led och samtidigt har digital spetskompetens. De kunskaperna tillsammans gör henne otroligt vass. Den vassaste jag vet, faktiskt.”

Karin af Klintberg, regissör och producent, Af Nexiko

“Karin Winther besitter den fantastiska kombinationen av skarp analysförmåga, stor praktisk erfarenhet och en förmåga att förmedla både visioner och kreativa idéer på ett inspirerande och konkret sätt. Hon levererar digital spetskompetens både som föreläsare på scen och i ett rådgivande samtal med en ledningsgrupp eller marknadschef.”

Beata Wickbom, digital strateg och grundare av HejDigitalt

 

Karin kan anlitas även för moderator- och konferencieruppdrag. Hennes erfarenhet som programledare i SVT-produktioner som Kulturnyheterna, Von Svenssons kläder och Hype samt konferencier för Grammisgalan och Guldägget gör henne till en konferencier och moderator med fingertoppskänsla.

Läs mer om Karin på hennes hemsida.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
[mgl_instagram_card number=”12″ cols=”4″ cache=”3600″ cut_text=”80″ username=”karin_winther”]

Karins Twitterflöde