Linda Nyberg

Linda Nyberg är en av Sveriges mest efterfrågade och uppskattade moderatorer och programledare.

Linda är statsvetare med inriktning på internationell politik med sex års universitets-studier både i Sverige och utomlands. Linda har arbetat som programledare och journalist i över tio år.

Linda Nyberg har gjort programmet Året med Kungafamiljen och var, tillsammans med John Crispinsson, programledare vid Kronprinsessbröllopet – Sveriges största direktsändning genom tiderna! Tidigare har man kunnat se Linda som programledare för TV-program såsom Prinsar & Prinsessor, Nyhetsmorgon och Linda Nyberg.

Sommaren/hösten 2011 var Linda nyhetsankare för en av världens största TV-kanaler, Aljazeera, i Doha, Qatar. Linda jobbar sedan mars 2015 som presschef på SCA. Den första Oktober tillträder Linda som marknads- och kommunikationschef på Apoteket.

Lindas klarhet och direkta sätt brukar uppskattas mycket i hennes roll som moderator!

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Lindas Twitterflöde

  • Donald Trump's Approval Rating Just Hit A New Low | Time https://t.co/criDSeEQeI 2 days ago
  • RT  @ECPATSverige : Snälla  @SvD , kan vi spola tillbaka tiden till januari i år där ni tog ställning mot grova övergreppsbilder & filmer på ba… 2 days ago
  • RT  @joelkinnaman : För ett tag sen besökte jag  @ECPATSverige . Jag är väldigt imponerad av deras arbete, att de aldrig ger upp kampen mot #ba… 2 days ago