LISA STADELL

Lisa Stadell är en av Sveriges mest etablerade och anlitade musikalartister, som gjort uppmärksammade roller i flertalet musikaler på Sveriges största teaterscener.

Nyligen såg man Lisa i rollen som Ellen i ”Bullets over Broadway” på Göta Lejon, där hon blev hyllad för sin insats och för sin starka sångröst. Här har man också kunnat se henne som Älskarinnan i ”Evita”, som en av de flygande divorna i succémusikalen ”Priscilla” och som den kuvade Yitzhak i punkrock-musikalen ”Hedwig and the angry inch” mot Ola Salo. I musikalen ”Jersey Boys” gestaltade Lisa Mary Delgado på Chinateatern i Stockholm. Andra musikaler Lisa synts i kan nämnas ”La Cage aux Folles” på Oscarsteatern och ”Sweet Charity” på Intiman. Listan kan göras lång.

Tillsammans med koreograf och producent Denise Bethke, har Lisa utvecklat en show, ett koncept med sång, dans och konferencierskap, perfekt som underhållning för ditt företagsevent.

Ta chansen att se och höra fantastiska Lisa Stadell ta sig an rollen som Judas i de unika konsertversionerna från ”Jesus Christ Superstar”. I sällskap med Ola Salo i rollen som Jesus, en stor orkester, en kör och ytterligare sångare som gestaltar övriga roller fokuserar kvällen istället på de kända låtarna hellre än de stora scenerierna och skådespeleriet. Konsertversionen spelas på Göta Lejons scen under ett begränsat antal tillfällen under september månad. Detta är ett måste!

Mer av Lisa? Under exklusiva tillfällen i oktober sjunger Lisa Stadell återigen rollen som Älskarinnan ur musikalen ”Evita”. Rollen som Evita tolkas av en av landets mest älskade operasångerskor – Malena Ernman, Peron framställs av Daniel Engman och berättaren Che görs av Jakob Stadell. Med stor orkester och kör blir liveupplevelsen i Göta Lejons intima salong alltid något utöver det vanliga! Biljetter till bägge konsertversionerna hittas här.

Lisa Stadell har medverkat och synts i ett flertal produktioner så som t ex Lotta på Liseberg, Allsången, Sommarkrysset och Brynolf & Ljung. För nionde året i rad figurerar hon i Diggiloo – Sveriges största sommarturné. Lisa har en fantastisk röst och en utstrålning och närvaro som berör i allt hon gör.

Lisa kan bokas som skådespelerska, sång-, dans- och koreografi-uppdrag och för film/TV-medverkan.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Instagram Gallery Exception: Error: Cannot retrive photos from Instagram.Response code: 400. Message error: This endpoint has been retired. Error type: APINotAllowedError