Lotta Lundgren

Hyllad programledare, författare och redaktör.

Lotta Lundgren har bakgrund från reklambranschen och var under många år en av Sveriges mest prisbelönta och välrenommerade copywriters och marknadsförare. Sedan 2008 arbetar hon med ”mat, idéer, text och underhållning” genom det egna bolaget En nypa salt, och varvar konsultuppdrag och föreläsningar med redaktionella projekt för tv, press och bokförlag.

Hon har också hyllats för sin tidigare blogg Om jag var din hemmafru.

I början av 2010 gjorde hon programledardebut tillsammans med Henrik Schyffert och Erik Haag i den mycket uppmärksammade tv-serien Landet Brunsås. Serien handlade om svensk matkultur och producerades av Karin af Klintberg för SVT Kultur. Lotta Lundgren var även seriens huvudredaktör.

Sedan dess har Lotta bland annat hunnit med tre säsonger av programmet Historieätarna (SVT), en säsong av På jakt med Lotta och Leif och den kritikerrosade julkalendern 2015, Tusen år till julafton, som återanvände både besättning och berättargrepp från tittarsuccén Historieätarna.

I december ser ni Lotta och Erik Haag pröva livet som emigranter i programserien Bye bye Sverige (SVT).

Boka Lottas kloka och roliga föreläsning: VÄRLDENS BÄSTA ARBETSKAMRAT!
60 minuter om konsten att trivas på jobbet och prestera på sin yttersta förmåga; hur man rent konkret bär sig åt för att få ut mer av sin tid, sina förmågor och relationer genom att växa av kritik, svetsas samman av konflikter, hantera brus, bli mer produktiv, hitta sin drivkraft och dess rätta element.

Och kolla in Lottas två fantastiska böcker ”Om jag var din hemmafru” och ”Tio lektioner i matlagning”!

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Lottas Twitterflöde