Magdalena Kowalczyk

Magdalena är världsmästaren i thaiboxning som blev coach och föreläsare varefter hon antog gestalten som bejublad Gladiator och ekonomiexpert i Lyxfällan.

Magdalena Kowalczyk är en av den nya ekonomi- och motivationsexperterna i TV3:s stora tittarfavorit Lyxfällan.

Det här blir coaching 2.0 – det är en sak att skrika på folk att göra ‘burpees, men när det gäller människors privatekonomi så blir det lite mer komplicerat. Det är en större utmaning att balansera pedagogik, stränghet och pepp. Jag är väldigt van vid att hantera budget och pengaflöden, och det ska bli så kul att få göra det jag kan i en kontext som hjälper andra”, säger Kowalczyk i ett uttalande.

Den nya säsongen av Lyxfällan hade premiär i TV3 den 1 februari 2018.

Magdalena Kowalczyk är sedan tidigare mest känd som professionell thaiboxare och som Athena i TV4:s tävlingsprogram Gladiatorerna. Till vardags jobbar Magdalena med att hjälpa människor till hälsa och välmående både på det mentala och fysiska planet. Magdalena har kallats för den kvinnlig kampsports-pionjären och har under flera år också ingått i juryn för Kampsportsgalan och är engagerad i Svenska Muaythaiförbundet.

Magdalena Kowalczyk håller fysiskt utmanande träningsevent där hon med sitt starka engagemang vill förmedla fördelarna med hård och glädjefull träning, gärna kampsportsrelaterad sådan. Hon är en uppskattad föreläsare och talar gärna på temat Envishet, målmedvetenhet, träning och glädje.

Magdalena har även hunnit med att ta fram en serie utegym. Glänta Utegym erbjuder moduler med ett nytt perspektiv på träning och design som bl.a. kan hittas på den japanska spa- och mötesanläggningen Yasuragi i Stockholm. Tidigare var Magdalena programledare för Försvarsmaktens träningsklubb, en podcast om träning och hälsa som direkt seglade upp på podcast-topplistan.

Magdalena kan bokas för bl.a föreläsningar, träningspass, film-/tv-medverkan. Nyfiken på ett samarbete eller veta mer? Hör av dig till oss på info@promotormedia.se.

Magdalena på Twitter

Instagram Gallery Exception: Error: Cannot retrive photos from Instagram.Response code: 400. Message error: This endpoint has been retired. Error type: APINotAllowedError