Mathias Andersson

Mathias är kanske mest känd för allmänheten som programledare från Plus på SVT och Lyxfällan på TV3, men bakom TV-kostymen finns mycket mer.

Mathias har i över tjugo år tagit hand om ekonomin hos Sveriges artistelit där han både hjälpt till med placeringar och röjt bland kvitton hos rockstjärnor och programledare.

Nu är programledarduon Charlie och Mathias tillbaka. ”Ekonomi på Riktigt med Charlie & Mathias” är en podd om vardagsekonomi för vanliga människor – på riktigt. Den sänds varje vecka och finns där poddar finns.

Mathias är även en populär och omtyckt moderator och konferencier. Oavsett om det gäller den interna kick-offen, konferensen, kundarrangemanget, ett möte eller konferens så leder Mathias med van och varm hand dagen från början till slut.

Man kan även boka Mathias som föreläsare, då i team med Charlie Söderberg. De föreläser om sina erfarenheter av att jobba med Sveriges rikaste och fattigaste människor. Det blir en blandning av humor, käftsmällar, goda råd och genvägar till en sund och rolig privatekonomi.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.