Musikquiz med Nassim Al Fakir och DJ Choco Canel

Nu kan ni boka duon Nassim Al Fakir & DJ Choco Canel som underhållning till ert evenemang! En timmes musikquiz med musik, sång, dans och frågor kopplade till låtarna. Passar perfekt till förfesten, AW:n, företagets kick-off, födelsedagsfesten mm.

Om Nassim Al Fakir
Mångsysslaren Nassim Al Fakir är en av Sveriges mest glädjespridande programledare, skådepelare och musiker. Ni känner igen honom från TV-program som Bolibompa, Let’s dance, Retorikmatchen och Vi i femman. 2015 släppte Nassim singlarna ”Hopp” och ”Full” som är en del av en EP-triologin ”Hoppfullhet”. Dessutom gör Nassim rösten till snögubben Olof i den tecknade filmen ”Frost”.

Om DJ Choco Canel
Sandra – Choco Canel – Bergman är en av Stockholms mest anlitade DJ:s och klubbarrangörer. Hon bjuder på allt från bossa nova till jazz, från hip hop till electro, från 80-tal till soul, från balkan till kletzmer osv. Hon spelar på ställen som Urban Deli, AG och Lydmar och huserar med sin ambulerande liveklubb ”Coco Transistor Presenterar” på ett flertal populära ställen i Stockholm såsom Debaser Strand, Hotell Rival och Clarion Hotell. Hon spelar även skivor på ett otal privata och offentliga event varje år.

Exempel på upplägg
Musikquiz – Tävla med era musikkunskaper i Nassim och Chocos roliga och kreativa
musikquiz! Det blir sång, dans, rekvisita, bilder och påhittiga kopplingar mellan frågor och låtar. Nassim och Choco hinner med 25 låtar med 30-40 frågor under en timme. De bjuds på en härlig och kul quizshow där de engagerar och entusiasmerar gäster, publik eller personal!
Mingelmusik – Förhöjer atmosfären vid minglet, middagen eller kaffet.
DJ/Husband – Choco är DJ för dansgolvet och pumpar musik natten lång!

Teman
Allt beroende på sammanhang och önskemål. Vill ni ha 70-tals-disco, barnkalas eller reggae-stuk är helt upp till er. Välj fritt! Har ni inga preferenser kan duon givetvis leverera en salig blandning. Alternativen är många och roliga, det finns något för alla åldrar!

Utrustning
Nassim och Choco kopplar upp sig på befintligt system;
PA system (inkl. 2 mickar)
Projektor

Med fingertoppskänsla, spektakulär stil och många års erfarenhet är denna duo ett utmärkt val till mötet med gäster, kunder, samarbetspartners eller någon annan du bryr dig om.

Kontakta hanna@promotormedia.se eller 08-20 30 11 så hjälper hon er hitta det alternativ som passar bäst!

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.