Petra Månström

Influencer, entreprenör och löpcoach.

Petra är kemisten som kastade labbrocken och valde att följa sina journalistdrömmar. Några år senare under ett redaktionsmöte på Svenska Dagbladet hörde hon sig själv tacka ja till att springa Stockholm Marathon och blogga om det. På den vägen är det. Bloggen blev snabbt en av Sveriges största löparbloggar och Petra Månström blev en inspirationsguru inom löpning.

Idag jobbar Petra som entreprenör och influencer med fokus på träning och hälsa. Sedan 2014 driver hon Maratonpodden, som är Sveriges största podd om uthållighetssporter med gäster som Thomas Wassberg, Marit Björgen och Björn Ferry. 2016 startade hon den nischade löparpodden Ewerlöf & Månström tillsammans med folkkära löparstjärnan Malin Ewerlöf. Petra är också frilansjournalist med uppdragsgivare som Friskispressen, Hälsa & Fitness och Magasin Spring. Dessutom arrangerar hon skräddarsydda inspirationsföreläsningar.

Hon är även författare till den hyllade löparboken ”Det är bara att springa”, en riktig fullträff vad det gäller inspiration, klockren för alla som håller på med löpning och perfekt för dem som känner för att börja. I höst släpper Petra Månström sin andra bok ”Smartare löpning : 100 hacks för roligare rundor och bättre träning (Norstedts), lögn din förhandsbeställning här.

Petra Månström har utsetts till en av Sveriges 150 Superkommunikatörer 2017 av Resumé, hennes blogg utsågs till årets bästa enigt Cision och hon har under flera år i rad utsetts till en av de 100 mäktigaste i svenska sportbranschen av tidningen Sportfack.

Petra är en uppskattad föreläsare inom målsättning drivkraft livskvalitet och vägen till äkta träningsglädje och vilken riktar sig till alltifrån elitidrottare till total nybörjare.

Man kan även boka henne som moderator i olika träningsrelaterade sammanhang.

Läs mer om Petra på hennes hemsida.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Hitta Petra på