Stressa ner, ladda om, inspireras

En meditationshelg med Thomas Di Leva.

Om Thomas Di Leva
Thomas Di Leva är en av landets mest uppskattade coacher inom meditation och personlig utveckling. Vid sidan av sin långa artistkarriär har Thomas sedan 20 år tillbaka hållit i kurser i meditation och personlig utveckling samt hållit föredrag för föreningar, organisationer och företag. Thomas levererar alltid en total närvaro och en stark och innehållsrik upplevelse till sina deltagare, som inte lämnar någon oberörd. Ett otroligt uppskattat inslag i Thomas föredrag, meditationer och workshops är när han tar fram sin gitarr och sjunger några av alla sina välkända hits. Då är allsångfaktorn hög!

Exempel på upplägg
Lördag
Välkomst-thé
Guidade helande avslappningsövningar
Lunch
Grupp-coaching samtal
Middag: Vegetarisk meny inspirerad av Thomas

Söndag
Frukost
Meditationspass
Avslutning med ett par enkla och effektiva stresshanteringstekniker att ta med hem

Teman
Stressa ner – Återhämtning i lugn och ro med tips på enkla men effektiva stresshanteringstekniker för det dagliga livet.

Ladda om – Thomas visar hur man laddar om sin livsenergi till full styrka och klarhet. Han guidar genom övningar och meditationer för att ta bort och rensa ut det som hindrar och håller tillbaka människor från att leva sin dröm i det verkliga livet. Detta kommer också att vara ett gyllene tillfälle att utforska sig själv och ställa frågor om sin personliga utveckling direkt till Thomas under grupp-coaching samtal. Thomas visar några kraftfulla enkla meditationer och mentala tekniker att ta med hem till sin nya expanderande vardag.

Inspireras – Hela retreaten förnyar och fyller på med livsenergi och glädje. Den avslappnande samvaron i total närvaro kommer locka fram drömmars essens, återupptäcka och återställa en känsla av total harmoni samt fysiskt och mentalt välbefinnande.

Kontakta oss på hanna@promotormedia.se eller 08-20 30 11 så hjälper vi er hitta det alternativ som passar bäst!

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.