Tony Irving

Tony Irving slog igenom som den karismatiske juryordföranden i TV-programmet Let’s Dance.

Varje lördag hör ni honom även i radio som programledare för ”Äntligen lördag” på Mix Megapol. Med sin brittiska accent och sin färgstarka stil har Tony blivit en folkkär profil med många järn i elden.

Dansen är och har varit en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har drivit dansskola och undervisar i dans. En av Tonys stora passioner är att främja dans i samhället. Han åker land och rike runt för att undervisa, föreläsa och inspirera. Läs mer om Tonys meriter och erfarenheter inom dansen på hans hemsida.

Tony har skrivit böckerna ”Move your ass”, ”Tony Irvings 10” och senast ”Life, Love and Passion”.

Om man vill se Tony in action så besöker man hans danskryssning på Viking Lines Cinderella. Dessutom håller Tony regelbundet danskurser på Mälarsalen i Stockholm och på Åtellet i Norrtälje.

Missa inte årets mest eftertraktade julshow ”American Christmas Show”. Vid nio tillfällen under perioden 30/11 – 16/12, bjuder Tony på en fartfylld amerikansk julshow tillsammans Shirley Clamp, Malin och David Watson. Upplev musik, dans och massor av humor! Bokas på Casino Cosmopol hemsida.

Tony är mycket stolt över sitt samarbete med Rosenserien.

Följ med när Tony och den fabulösa stylisten Jonas Hallberg beger sig ut på husbilssemester i vackra Sommarsverige! Längs vägen stannar de till hos både kända och okända människor i programmet Camping Queens.

Tony kan bokas som föreläsare, som konferencier, för dansundervisning, som inspiratör och för show tillsammans med sina fantastiska dansare.

Upplägget med Tony kan skräddarsys för evenemanget. Tony är full av idéer och kreativitet!

T.ex. kan Tony hjälpa er att starta dansgolvet på festen genom att hålla en show där man får lära sig latino. Det avslutas med en Disco Explosion där man lär sig en 70-tals-linedance. Fantastiskt roligt med mycket skratt! Tony har en förmåga att entusiasmera den mest skeptiska.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Tony på Facebook

tony_irving_
Tony Irving
TV and Radio personality! Entertainer, Writer Lecturer. Dance Teacher,Judge and educator.
tonyirving.com/
  • 545posts
  • 38,8kfollowers
  • 1,1kfollowing

Tonys Twitterflöde

  • Vackert så (feat. Tony Irving) - Inofficiell Pridelåt 2017 Vackert så (feat. Tony Irving) - Inofficiell Pridelåt 2017 7 months ago
  • https://t.co/CpCC94jGZo Christmas Show 8 months ago
  • Ungefär så här tänker jag 😳😘 https://t.co/ktQSdmWKQG 10 months ago