Tony Irving

Tony Irving slog igenom som den karismatiske juryordföranden i TV-programmet Let’s Dance.

Dansen är och har varit en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har drivit dansskola och undervisar i dans. En av Tonys stora passioner är att främja dans i samhället. Han åker land och rike runt för att undervisa, föreläsa och inspirera. Läs mer om Tonys meriter och erfarenheter inom dansen på hans hemsida.

Tony har skrivit böckerna ”Move your ass”, ”Tony Irvings 10” och senast ”Life, Love and Passion”.

Varje lördag från feb 2015 – dec 2017 hörde ni honom även i radio som programledare för ”Äntligen lördag” på Mix Megapol och innan dess i P4 i programmet med titeln ”Irving i P4”.  I den fullbokade ”American Christmas Show” på Casino Cosmopol bjöd Tony julen 2017 på en fartfylld amerikansk julshow tillsammans Shirley Clamp, Malin och David Watson där gästerna fick uppleva musik, dans och massor av humor.

Med sin brittiska accent och sin färgstarka stil har Tony blivit en folkkär profil med många järn i elden.

Om man vill se Tony in action så besöker man hans danskryssning på Viking Lines Cinderella. Dessutom håller Tony regelbundet danskurser på Mälarsalen i Stockholm och på Åtellet i Norrtälje.

Tony är mycket stolt över sitt samarbete med Rosenserien.

Följ med när Tony och den fabulösa stylisten Jonas Hallberg beger sig ut på husbilssemester i vackra Sommarsverige! Längs vägen stannar de till hos både kända och okända människor i programmet Camping Queens.

Tony kan bokas som föreläsare, som konferencier, för dansundervisning, som inspiratör och för show tillsammans med sina fantastiska dansare.

Upplägget med Tony kan skräddarsys för evenemanget. Tony är full av idéer och kreativitet!

T.ex. kan Tony hjälpa er att starta dansgolvet på festen genom att hålla en show där man får lära sig latino. Det avslutas med en Disco Explosion där man lär sig en 70-tals-linedance. Fantastiskt roligt med mycket skratt! Tony har en förmåga att entusiasmera den mest skeptiska.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Tony på Facebook

[mgl_instagram_card number=”12″ cols=”4″ cache=”3600″ cut_text=”80″ username=”tony_irving_”]

Tonys Twitterflöde