Victoria Silvstedt

Entreprenör, tv-profil och modell. 

Victoria Silvstedt är en av Sveriges största internationella stjärnor. Startskottet i hennes karriär kom 1993 när hon slutade som finalist i Fröken Sverige. Det tog henne till Miss World där hon placerades bland de tio bästa. Hon är den senaste svenskan att nå topp-10 i en Miss World-tävling. Bara några år senare fick Victoria det prestigefyllda uppdraget som Guess talesperson och frontfigur 1998.

Något som alla kanske inte känner till är att Victoria var en lovande talang i störtlopp innan det begav sig och kom på fjärde plats i ungdoms-SM redan som 16-åring. Men på grund av en axelskada stannade drömmarna om OS och hon satte fart mot nya utmaningar.

Utöver sin framgångsrika karriär i modevärlden har Victoria lanserat den egna underklädeskollektion Very Victoria Silvstedt, medverkat i en rad Hollywood filmer och tv-serier och i den franska TV-kanalen TF1:s underhållningsprogram ”La Roue de la fortune” (Lyckohjulet) som biträde till programledaren Christophe Dechavanne.

Än idag syns Victoria på omslag och otaliga kändisinslag i tidningar världen över så som GQ, MAXIM och FHM. Victorias professionalism, skönhet och hårda arbete har även möjliggjort för henne att representera stora märken såsom Nike, Renault och Radisson för att nämna några. På fritiden intresserar sig Victoria för aktier och valutaspekulationer.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Victorias Twitterflöde

  • The city is already in full holiday spirit ... with my Italian beauty Elenora  @ThePlazaHotel  https://t.co/Nw8PHUzsAn 2 days ago
  • NYC by night .. #TGIF https://t.co/XasHdqlIRX 2 days ago
  • Movie screening #CallMeByYourName an amazing film.. https://t.co/PrxaT7Tc4S 3 days ago
  • at  @ChristiesInc  last night where I got to see the live auction where the most expensive piece of art was ever sold… https://t.co/wHHpFhpH8Z 3 days ago
  • Happy to be back the the city that never sleeps #NYC https://t.co/CRNglsO0dr 7 days ago
victoriasilvstedt
Victoria Silvstedt Official
Tv Personality, Entrepreneur, Model Agent Mika@mikas.se Twitter@VicSilvstedt www.victoriasilvstedt.com
walter.se/victoria-silvstedt
  • 1,9kposts
  • 364,6kfollowers
  • 348following