Alex & Sigge

Alex & Sigges podcast” är en av Sveriges största podcasts och den har i flera år vunnit Svenska podradiopriset i flera kategorier och har av Dagens Nyheter kallats för ”Sveriges bästa podcast”.

Författar- och podcastduon har vid flera tillfällen setts på teaterscenen och med livepoddar.

De har även släppt böckerna Tid: livet är inte kronologiskt och Rum : en roadtrip genom psyket ihop.

Alex & Sigge anlitas både som konferencierer, moderatorer och föreläsare. De har bland annat gjort en bejublad insats som konferencierer för reklambranschens stora pris ”100-Wattaren” och de har båda gedigen scenerfarenhet.

Föreläsning – ”Hur man når ut i bruset”
Misslyckade på var sitt håll, men tillsammans lärde sig Alex Schulman och Sigge Eklund hur man rör och berör det svenska folket. Både Sigge Eklund och Alex Schulman har sedan 00-talets början haft en brinnande önskan att nå ut.

Alex Schulman blev ökänd över en natt när han började blogga 2007. De följande åren syntes han överallt, stångades vilt för att höras och synas, men misslyckades gång på gång eftersom han fick sparken från varenda tidning och kanal han satt foten på i media.

Sigge Eklund tillbringade 00-talet på annat sätt. Han skrev en rad smala böcker, som ingen läste, och sökte sig hela tiden till de allra mest intellektuella ytorna i media. Han blev en intellektuell kuf som bara andra kufar brydde sig om.

De träffades för första gången på en middag 2009 och där föddes idén om att göra något tillsammans. Resultatet blev podcasten som varje vecka når ut till en kvarts miljon svenskar och som två år i rad blivit framröstad till Sveriges bästa podcast. Hör Alex och Sigge berätta om den brokiga resan som ledde fram till all framgång och ta del av deras tips på hur man når ut i ett medielandskap som brusar allt högre.

Boka föreläsningen via Promotor Media.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Hitta Alex & Sigge på