Anders Bagge

Anders släpper Julsingel! Klicka på nedan länk för ett smakprov! 

ANDERS BAGGE – The Sound of Christmas – RELEASE 1-1

Lyssna på hela låten HÄR.

Det finns nog ingen i Sverige som inte vet vem Anders Bagge är. Med sitt vänliga leende och sympatiska framtoning har han etablerat en plats i många hjärtan och är idag en av Sveriges folkkäraste profiler.

Anders har brunnit för musik sedan barnsben och hängde ofta med sin pappa i studion. Under sina år i skolan var Anders med i flera band och i slutet av 90-talet startade han ”Murlyn Music”, ett produktionsbolag som rönt stora internationella framgångar. Anders har jobbat med världsartister som J.Lo, Madonna, Celine Dion, Janet Jackson, Santana och Enrique Iglesias.

Anders Bagge är med sin stora charm och profession, en erfaren TV-personlighet som har medverkat i många populära tv-program. Allt från Körslaget, Fågelprogram, Hela Kändissverige bakar, till Bagges Hemlösa Hundar och realityserien Cirkus Bagge. För många är Anders mest igenkänd för sin medverkan i IDOL-juryn på TV4 där han under 11 år bidragit med värme, skratt och musikkunskap.

Utöver musik och tv, jobbar Anders även med utvalda ambassadörsuppdrag och håller inspirerande föreläsningar om ADHD, sin personliga resa och hur man vänder motgång till framgång.

Med stor erfarenhet, kunskap och personlig charm är Anders en av de mest efterfrågade TV-personligheterna.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Hitta Anders på