Anders Lundin

Anders Lundin är en av våra mest folkkära programledare!

Anders är ständigt aktuell som programledare i SVT. De senaste åren främst i programmet

Mitt i naturen och i det både Emmy- och Kristallenprisade underhållningsprogrammet Allt för Sverige. Dessförinnan har vi bl a kunnat se Anders som programledare i Allsång på Skansen, Melodifestivalen och Expedition Robinson.

Utanför TV-rutan turnerar Anders med sin föreställning Expedition Livet. Hans ord, hans tankar och hans låtar.

Expedition Livet!
Detta är en föreställning med Anders texter och melodier i centrum. En slags stillsam vismusikal kanske rent av. I föreställningen vänder, vrider och snurrar Anders på frågor som Vart kommer vi ifrån? Vart skall vi? Hur hamnade vi här? Tillsammans med kontrabasisten Jonas Olofsson låter Anders sina funderingar komma till uttryck i en brokig samling berättelser och visor om det äventyr det är att leva och vandra på vår planet. Alltihop utspelar sig runt en lägereld på scenen eftersom lägerelden nog ändå är den plats som människor genom årtusenden tyckt bäst om att samlas kring för att lyssna till historier. Anders Lundins berättelser skapar fantasifulla tankekulisser hos publiken där ingen lämnas oberörd. Det är allmänmänskligt, rörande och roligt

Lundin har även skrivit sånger ihop med Lars In de Betou, som utgivits bland annat under titeln Känsliga bitar. För deras skiva Mycket känsliga bitar vann duon en Grammis. I mars 2009 släppte Anders Lundin sitt debutalbum där han framför egna sånger. Första singeln Nåt Riktigt Fint Till Dig släpptes i december 2008. Anders är en man med, bokstavligt talat, många strängar på sin lyra!

Lundin har lett stora galor såsom Grammisgalan, Världens Barngala, rest jorden runt som reporter för Packat och Klart, synts i krogshowen REA och i långfilmer och TV-serier. Lundin var sommarpratare i Sommar i P1 1995, 1999 och 2009.

Anders Lundin anlitar du med fördel som föreläsare, konferencier och programledare. Oavsett det gäller den interna kick-offen, konferensen, kundarrangemanget eller ett möte gör Anders stora engagemang, långa erfarenhet, breda och varierande bakgrund honom till en mycket populär och uppskattad samarbetspartner.

Att våga fast man inte törs 
Detta är föreläsningen som Anders framträder med på Inspirationsdagar och företagsevent runt om i landet. I den pratar Anders Lundin om hur man tar sig fram i livet utan tydliga mål eller ett kaxigt självförtroende och ändå kan förvåna sig själv med att komma riktigt långt. På sitt engagerande sätt pratar Lundin om hur man kan göra för att ta sig an utmaningar som till att börja med ter sig för stora eller svåra. Föreläsningen väcker många frågor, svarar kanske på några men inspirerar nog mest till att själv fundera vidare över våra egna val och möjligheter.

Besök gärna Anders hemsida här!

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.