Anja Pärson

Med bagaget fyllt av idrottsliga bragder, genuin glädje och stor motivation är Anja en eftertraktad föreläsare samt talesperson för organisationer och företag.

Med 42 världscupssegrar, 1 OS-guld, 1 OS-silver, 4 OS-brons, 7 VM-guld, 2 VM-silver och 4 VM-brons är Anja en av världens främsta kvinnliga idrottare genom tiderna. Anja vann bragdmedaljen både 2006 samt 2007 och är den enda som tilldelats bragdguldet två år i följd.

Anja har efter sin alpina karriär medverkat i en mängd olika TV-sammanhang, bland annat som expert i Viasats sändningar från OS i Sotji, som värd för den direktsända Humorgalan i TV4 och på dansgolvet i det populära dansprogrammet Let’s Dance (TV4).

Anja utmanar – tillsammans med Peter ”Foppa” Forsberg – några av Sveriges största idrottshjältar i succétävlingsprogrammet ”Vem kan slå Anja och Foppa”. Kika på avsnitt här.

Anja är en av Sveriges mest folkkära profiler och en väldigt uppskattad föreläsare som med stort engagemang och målande erfarenheter från sitt liv inspirerar till både eftertanke och skratt.

Med sin väletablerade folkkärhet och trovärdighet är Anja, i vissa fall tillsammans med sin fru Filippa, en ambassadör för utvalda företag och organisationer inom allt från friluftsliv till kläddesign.

 

Föreläsning – ”Bäst när det gäller”

Föreläsningen utgår från Anjas karriär och handlar om hur man skaffar sig den mentala styrka som krävs för att våga gå till höger när alla andra går till vänster och att hitta något positivt när motgången är som värst. Publiken ges en unik inblick i vardagen i världens bästa skidåkares liv och tar en med på ögonblicket då guldmedaljen är inom räckhåll för att sekunden senare vara en kamp på liv och död. Anja belyser också vikten av att tro på sig själv, våga säga ”Jag är bäst” och hur vi kan lura oss själva till framgång och möta våra rädslor.

Helt enkelt om hur man går ifrån att säga att man vill vara bäst när det gäller till att faktiskt vara just det!

Anja föreläser på engelska och svenska.

Anja har som föreläsare lovordats av såväl internationella företagsledare som av säljchefer och kulturungdomsledare. Hennes värme och engagemang gör att hon berör och inspirerar lyssnare i alla åldrar.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Hitta Anja på