Arantxa Álvarez

Arantxa Álvarez är programledare, sångerska, skådespelare och radiopratare som med sin charm, humor och smarta snabbhet tagit Sverige med storm!

Arantxa (uttalas Arancha) syntes i tv redan 2013 då hon tävlade i Idol och ett par år senare återvände hon för att programleda Idol Extra.

Tidigare har Arantxa varit programledare för Morgonpasset i P3 i flera år och har sedan dess i stort sett gjort de flesta program man kan göra i P3: Morgonpasset, Musikhjälpen, Helgen, Fredag, Osignat, Relationsradion m.fl. Från och med hösten 2021 hörs Arantxa tillsammans med Anders Bagge i programmet Maracas (Mix Megapol).

I tv-rutan har Arantxa även gjort program såsom Morgonshowen(SVT), Random Mix (SVT), Makeriet (UR) Ridiculousness Sverige (MTV) och Fatta historia (UR).

Det stora musikintresset har lett till att Arantxa bl.a. har suttit med i ESC-juryn och mello-juryn. Hon lärde sig att spela gitarr i 12-årsåldern och har haft rockband.

Våren 2021 programledde Arantxa Big Brother och gjorde stor succé som en del av den fasta panelen i Bäst i Test i SVT. I januari 2022 var Arantxa programledare för galan Tillsammans mot cancer (TV4) i duo med Anna Brolin.

I december 2021 hade filmen Sing 2 premiär, där man kan höra Arantxa i rollen som Nooshy. Tidigare under hösten 2021 hade Arantxa den stora äran att programleda direktsändningen från Stockholm, som inledde den historiska världsomspännande presentationen av Abba återkomst.

Arantxa är trespråkig: svenska, engelska och spanska.

Se Arantxas showreel här!

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Hitta Arantxa på