Brita Zackari

Brita Zackari är programledare, författare och föreläsare.

Du har tidigare hört Brita i Rix Morronzoo och sett henne leda SVT Play sändning av Idrottsgalan både 2018 och 2017 tillsammans Nassim Al Fakir.

Brita har medverkat i programmen Inte OK!Mästarnas Mästares eftersnackSvett och etikettFlickvän på försök i SVT samt Grym Kemi, en serie där tittarna fick bekanta sig med kemins värld genom olika experiment för att illustrera hur kemin fungerar vid sex, krig, skönhet, träning, droger, njutning och brott.

Brita har i två år åkt Vasaloppet som SVT:s åkande reporter. Det första året fick vi följa hennes uppladdning inför uppdraget i programserien Vasaloppet med Brita Zackari. Till sin hjälp hade hon kända sportprofiler och träningsexperter som berättade hur man kan träna inför Vasaloppet. Som kontrast till detta kan den nyfikne spana in Britas träningskonto på Instagram för alla som hatar att träna: i.hate.working.out.

Brita är författare till boken Jag hatar att träna (Norstedts 2017). Läs mer om den och beställ den här.

I programserien Kalle och Britas sex liv (SVT) söker de efter människor som längtar efter ett liv med mindre stress, mindre arbete och mer tid för varandra och barnen. De träffar sex människor som valt ett annat sätt att leva på, som brutit sig loss från ekorrhjulet och börjat om.

Följ Brita och Kalle i programmet ”Hjälp vi har köpt en bondgård” där de lever sin dröm om att byta liv, lämna all ångest och stress i stan och flytta till landet med familjen.

Brita kan bokas som konferencier, moderator och föreläsare! Som moderator och konferencier är hon det perfekta alternativet. Hon mixar programledarrollen med sin komik och leder eventet efter era önskemål.

I sin föreläsning pratar Brita på ett humoristiskt och inspirerande vis om att hata att träna men göra det ändå. Att hitta motivation där det inte finns någon, och våga göra sånt man känner sig dålig på. Frikostigt delar hon med sig av såväl exempel ur vardagen till användbara råd och tips.

Tips! Lyssna på Parisa Amiri och Britas populära podd här.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Hitta Brita på