Caspar Camitz

Caspar Camitz & Katmanlo släpper debutsingeln ”Andas” – 18 juni

Caspar Camitz medverkade i TV4:s Idol förra året och blev hyllad av både tittare och juryn för sitt unika och djupa artisteri. Hans uttrycksfulla framträdanden har resulterat i över 3 miljoner visningar på Youtube. Den 18 juni släpper Caspar sin debutsingel ”Andas” som handlar om att att frigöra sig från en destruktiv relation. Det är första singeln från en hel del ny musik som kommer att släppas under året.

Caspar Camitz är 25 år och uppvuxen i Roslagen i en musikalisk familj där sång och musik har varit en gemensam nämnare. Sedan åtta år tillbaka har Caspar spelat och sjungit i sitt eget band Katmanlo. Under ett ”jam” tillsammans med tre av bandmedlemmarna såddes fröet till nya singeln ”Andas”, en up-tempo instrumental idé som kombinerades med ett utbyte av personliga anteckningar och reflektioner för att skapa det som blev låtens text.

”Låten har på ett personligt plan varit ett sätt bearbeta ett uppbrott och skildrar den sköra balansgången mellan hoppfullhet, tvivel och vemod som bor i den, säger Caspar.

Under hösten kommer det släppas mer musik från Caspar, både på svenska och engelska.

”Det är soul, det är blues och självklart lite rock blandat där i, så beskriver Caspar sitt sound i de nya låtarna.

Sverige och världen tar varmt emot en ny stjärna med ny spännande musik.

Foto: Tila Ever Photography

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Hitta Caspar på