Claudia Galli Concha

En av Sveriges största sociala influencers. En stark profil med bred och stor erfarenhet av showbusiness.
Claudia Galli Concha har en spännande bakgrund inom film, TV och radio.
Redan när Claudia som 14-åring för första gången stod framför en kamera så visste hon att hon hade hittat rätt. I TV-såpan Skilda Världar, med 1,5 miljoner tittare per avsnitt, fick Claudia som 18-åring rollen som Frida. Och Claudias fanskara växte snabbt.
Claudia har förmågan att ta sig an varierande uppdrag, vilket visar på vilken bredd hon har inom showbusiness. Hon har stått på Oscarsteaterns scen för utsålda hus, spelat i TV-serier som Svensson Svensson och Starke Man, underhållit i Parlamentet, varit programledare i radio för Morgonpasset i P3 och varit flitig gästprogramledare i RIX MorronZoo. Vi har även sett Claudia som programledare för barnprogrammet ”Bulldog” och realityprogrammet ”Huset fullt av hundar” i SVT.
2010 blev hon ett med hela svenska folket när hon dansade hem en andraplats i ”Let´s Dance” och strax efter det tog hon sig an huvudrollen som författaren Erica Falck i ”Fjällbackamorden”, dramatiseringen av Camilla Läckbergs böcker som visades i SVT.
Claudia Galli Concha är en stark och självklar profil och är en av Sveriges största sociala influencers. Hon driver en av Sveriges mest lästa bloggar med inriktning på lifestyle, inspiration och entreprenörsskap och har ett välbesökt Instagram-konto som växer varje månad.
Claudia är en uppskattad och efterfrågad konferencier och moderator. T.ex. har hon under det senaste året varit moderator på Aller Medias alla stora events: Nordic Summit, She Summit och Aller Media Dagen. 

Foto: Rebecka Rynefelt

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Hitta Claudia på