Elin Ek

Elin Ek är en folkkär programledare med stor erfarenhet av både radio och TV, samt författare, krönikör och föreläsare.

Elin Ek är författare samt producent och programledare i radio och TV. För de flesta är Elin känd för sin megasuccé med karaktären Grynet i SVT:s ungdomsprogram ”Grynets Show” som lärde de flesta att ”inte ta någon skit”. Elin är ständigt aktuell med det flitigt utlånade och populära programmen Grammatikbolaget och The Grammar company (UR) i Barnkanalen.

Elin EK är även författare till bland annat böckerna om Athena. Hösten 2018 kom den första Athenaboken Athena. Grattis världen – jag är här nu! ut och succén har följts upp av fler böcker om Athena: Strålkastare – tack!Hur svårt kan det vara? och Det är aldrig för sent!

Under flera år turnerade Elin riket runt med sin föreläsning, där hon berättade om hur det gick till när en luststyrd tjej i rosa gympadojor och tiara blev en av landets starkaste opinionsbildare och om folks reaktioner och händelser framför och bakom kameran.  Elin Ek är en uppskattad föreläsare kring bl.a värdegrund och självkänsla samt en efterfrågad konferencier i alla sammanhang.

Tillsammans med medskaparen av Grynet, Maria Örtengren, skrev Elin ”Grynets bok”, som är en av förlaget Bonnier Carlséns genom tiderna mest sålda bok. Elin är även författare till bland annat böckerna ”Supertanten” och ”Jag grejar alltså finns jag” där Elin tipsar om hur du enkelt och billigt kan skapa personliga och användbara saker till dig själv, ditt rum eller andra. Uppföljaren ”Jag Odlar hittar du här.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.