Henrik Johnsson

Henrik är en mycket rutinerad och skicklig programledare, producent, moderator och konferencier som leder politiska debatter såväl som invigningar.

Henrik har jobbat med tv, radio och stått på scen i två decennier. Han har programlett barnprogram, frågesporter, sport, underhållning – från Melodifestivalen till Nyhetsmorgon och kommenterat OS i hästhoppning samt Ridsports EM med den egna programpunkten ”Stallet istället”. På radio hörs han med jämna mellanrum i P4 Extra och i podden ”Men Herre Gud!” med Mark Levengood som utgick från devisen att utan tro är du inget.

Som producent står Henrik bakom 50-talet Sommar i P1 som – Henrik Larsson, Anja Pärson, Markus Näslund, Ingvar Carlsson, Victoria Silvstedt, Marko ”Markoolio” Lehtosalo, Peder Fredricson, Mando Diao, Kim Kälström, PewDiePie, Roy Hodgson mfl.

Ta chansen att boka Henrik som konferencier, moderator eller föreläsare under rubriken – Hur du berättar din historia så den blir din.

Föreläsningen handlar om att vi alla är vår historia, och om den säger Henrik så här: ”Du är idag vad du har gjort, tänkt och varit med om. Du måste kunna berätta vem du är för att bli förstådd – du måste äga din berättelse. Under mina år som producent för Sveriges största forum för personliga berättelser –  Sommar i P1 – fascineras jag fortfarande över att alla människor har olika sätt att framställa sin historia. Dock finns det några vägar och verktyg som man bör känna till för att kunna nå fram. Kan du inte säga vem du är så tvingas du bli den som andra ser. Jag har producerat över 50 stycken ”Sommar i P1″, alla har de varit unika, precis som alla människor är unika, det handlar om hur de väljer att berätta det.”

Uppdragsgivare i korthet: E.ON, EU-Upplysningen, Vinge Advokatbyrå, Vallastaden i Linköping, Studbo 2017, Sveriges Radio, ViaSat, SVT, Sweden International Horse Show, Idrottsgalan Norrköping, Svenska Handbollslandslaget AB, Sweden Live.

Få reda på mer om Henrik på hans hemsida.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Henriks Twitterflöde