Isabelle McAllister

Isabelle McAllister är inredare, designer och TV-profil med många strängar på sin lyra.

Isabelle har ni sett i en mängd program såsom Äntligen hemma, När & Fjärran, Sommartorpet, Fixa rummet och Maxat.

Mer av Isabelle ser ni i säsong två av Maxat – programmet där Isabelle och Erik Ekstrand bygger stora, maxade maskiner i SVT Barnkanalen.

Följ Isabelle och gör ett besök i hennes spännande värld genom att kika in på hennes hemsida.

Isabelle kan bokas till föreläsningar om trender, företagande och inredning.

Trendföreläsningar

  • Teknik, trender och användare – när det omöjliga blir nya möjligheter
  • En älskad yta med djup – så skapar du hemmet som håller längre än nästa trend
  • Hem, hållbara hem! – om framtidens boende och samtida utmaningar

Teknik, trender och användare – när det omöjliga blir nya möjligheter
Twitter väljer president, 3D-skrivaren gör antibiotika och du swishar en tia för fikat. Dagens teknikutveckling är snabb och öppnar upp möjligheter som vi för tio år sedan knappt kunde föreställa oss. För att vara öppna för alla förändringar, och kunna tillgodose kundernas nya behov, behöver nästan alla företag vara både flexibla och kreativa. Men hur? Vilka verksamheter lyckas bra och varför? Vad finns det för roliga koncept att inspireras och lära av? Hur ser trenderna ut i världen och vad snackas det om på forskningsavdelningarna just nu? En omvärldsbevakande, inspirerande och upplysande föreläsning om modern vardagsteknik och de som gör allting möjligt: Användarna.

Nyckelord: teknik, trender, sociala medier, ai, modernt företagande

En älskad yta med djup – så skapar du hemmet som håller längre än nästa trend
Vi svenskar renoverar mest i världen. Det handlar såklart om att vi har råd, vi kan helt enkelt renovera mer än många. Men varför gör vi det? Är det bara ett uttryck för ytlighet och tävling med grannarna? Eller handlar det kanske om att vi spenderar rekordmycket tid hemma? Vårt klimat gör innemiljön viktig. Våra hem är inte bara ett ställe där vi sover och byter kallingar, det är den plats där vi lever våra liv. Och då vill vi ju trivas där. Men att byta kök, badrum eller möblemang så fort andan faller på tär på både plånbok och miljö. Här delar därför Isabelle McAllister med sig av sina bästa tips på återbruk och smarta lösningar – men också massor av inspiration och nya trender. Målet är ett personligt och miljömässigt hållbart hem som får hela familjen att trivas. Och som inte kostar skjortan.

Nyckelord: Inredning, färg, form, möblering, trender, renovering, bygg

Hem, hållbara hem! – om framtidens boende och samtidens utmaningar
Solcellsförsörjda bostadsområden, skyskrapor i trä och konstgjorda skogar, kontoret på fickan och intelligenta hus – hur ser trenderna ut för det moderna boendet och framtidens arbetsplatser? Och hur förhåller vi oss till en värld där klimathot, digital utveckling och urbanisering rusar på i nästan samma takt? Det moderna samhällets fysiska utformning påverkar alla oss som är en del av det, och förändrar hur vi lever, bor och arbetar. I den här föreläsningen gläntar vi tillsammans på dörren till framtidens hållbara hem. Inspireras av arkitektur- och inredningstendenser från hela världen och lär dig mer om vad som väntar – och om det som händer just nu!

Nyckelord: Samhällstrender, bostadsmarknad, urbanisering, kontor, compact living

Med personlighet och smittande engagemang tar Isabelle med lyssnarna på en färgstark resa späckad av humor och handfasta tips. Ett sammandrag från en av Isabelles föreläsningar under hösten 2014 kan ni se här.

Här kan ni se ett av många projekt som Isabelle varit med och förverkliga.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Hitta Isabelle på sociala medier här: