Kristoffer Triumf

 

Kristoffer har med sina intervjupoddar lyckats nå ut till den breda massan genom att på ett både nyfiket och avslappnat sätt fått fler än 350 kreatörer, underhållare och makthavare att öppna upp och dela med sig av sina erfarenheter.

Kristoffer Triumf är född 1974 och uppvuxen i Strängnäs. Via krokiga vägar kom han att arbeta de första 15 åren av sin karriär med journalistik och reklam. 2011 utvecklade han tillsammans med Filip & Fredrik formatet Breaking News, och startade i samma veva en sporadisk karriär som komiker.

Sedan mars 2012 driver han Skandinaviens största intervjupodcast Värvet. 2013 nominerades han till Stora Journalistpriset som Årets förnyare för sitt arbete med Värvet. Sommaren 2014 började Värvet International sändas parallellt med de vanliga avsnitten. Med gäster som Noel Gallagher, David Fincher, Bill Maher, och Caitlin Moran.

Den 24 oktober 2018 intervjuade Kristoffer Amanda Knox (se den uppmärksammade dokumentären om Amanda Knox här) på China Teatern.

Kristoffer kan bokas som intervjuare på företagsevent, samtalsledare, moderator och konferencier där han engagerat och med personlig ton får med sig alla deltagare genom en perfekt avvägning mellan humor och allvar.

 

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Hitta Kristoffer på