Musik i Kubik

Underhållning, allsång, teambuilding genom musik och sång med Britta Bergström, Kerstin Ryhed Lundin och Anders Lundin!

Sätt en musikalisk guldkant på mötet med gäster, kunder, samarbetspartners eller någon annan du bryr dig om. Se till att ert evenemang skiljer sig från mängden genom att ta hjälp från några av Sveriges mest etablerade sångerskor – Britta och Kerstin – tillspetsat med insatser från allas vår allsångledare Anders Lundin.

Är ni ute efter partyställ för en partykväll eller finstämt och lugnt till minglet innan festen? Möjligheterna att anpassa genomförandet är många och beror på evenemangets storlek, karaktär och gäster.

Exempel på upplägg
Mingelmusik – Förhöjer atmosfären vid minglet, middagen eller kaffet.
Sing-Along – Gästerna bjuds in till att sjunga med. Brukar bli en härligt allsångskväll!
Körslaget: Teambuilding – Lämpar sig allra bäst under längre dagsevenemang där deltagarna delas in i grupper för uppsjungning och instudering av en välkänd svängig låt.
Musikquiz – Tävla, tävla, tävla. Alternativen är många och roliga!

Britta Bergström känner du igen från ”Så mycket bättre”, ”Melodifestivalen”, ”Let’s Dance”, ”Idrottsgalan” mm. Så fort det skall låta fint i TV så är det Britta ni ser i kören och hon har turnerat med de flesta av våra stora artister.

Kerstin Ryhed Lundin är sångerskan du ser och hör hela sommaren i Allsång på Skansen där hon är med i husbandet. Eller så har du kanske sett henne på scenen med Björn Skifs, Real Group eller Håkan Hellström.

Anders Lundin är en av Sveriges mest folkkära personligheter med en bakgrund inom TV. Mångsysslaren Anders har drivit krogshowen REA och varit programledare för t.ex. Melodifestivalen och Expedition Robinsson. Mest känd kanske han är för sina insatser som program- och allsångsledare för Allsång på Skansen.

Kontakta oss på hanna@promotormedia.se eller 08-20 30 11 så hjälper vi dig hitta ett passande alternativ.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.