Nils Molinder

Nils Molinder är en av Sveriges mest framstående kockar som driver ett flertal berömda restauranger runt om i Stockholm. Bl. a. Melanders fisk, Sjöpaviljongen, Wärdshuset Ulla Winbladh och legendariska Wedholms fisk för att nämna några.

Nils driver även utanför krogimperiet den italienska krogen Nostrano på Södermalm och är författare till fisk- och skaldjursbibeln FISK – Den ultimata kokboken om fisk och skaldjur (Arena Förlag).

Kockarnas Kamp på TV4 såg ni Nils som en utav kockarna där han vann folkets sympatier med sin andra plats i säsong fyra. Att Nils som rensat fisk sedan han var 13 år vann deltävlingen med fiskrensning var knappast förvånande.

Nils fick tillsammans med sin bror en Michelin-stjärna för den klassiska restaurangen Wedholms fisk och har även vunnit SM i ostronöppning.

Med sin stora expertis och enorma driv är Nils en efterfrågad föreläsare och inspiratör.
Nils kan även hyras in som kock för en exklusiv matupplevelse i sammanhang med mindre sällskap. Såsom en fisk- och skaldjursmiddag på tu man hand, tillagad av den bästa.
 
Uppslag till föreläsningar som även går att anpassa efter önskemål;
– Hantering och beredning av färsk fisk och skaldjur
– Entreprenörskap inom restaurangbranschen
– Fisk igår, idag, imorgon
– Gastronomiska trender och framtidsvisioner
– ”Floydafton” en kväll i gastronomins tecken med mycket glimt i ögat
– Catering med kocken på plats
För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Hitta Nils på