Tobias Karlsson

Tobias Karlsson är en av svensk idrotts största ledare som varit lagkapten i alla sina klubbar och i landslaget.

Söndagen den 9 juni avslutade den förre landslagskaptenen Tobias Karlsson sin aktiva karriär – Tobias fick det perfekta avslutet på sin spelarkarriär – SG Flensburg-Handewitt gjorde nämligen jobbet mot Bergsicher och kan därmed titulera sig mästare för andra året i rad. Snart är han tillbaka i det svenska handbollslandslaget. Tobias kliver in i en ny roll som team manager efter EM på hemmaplan januari. Läs mer här!

Tobias Karlsson klassas som världens bäste försvarare sedan ett drygt decennium i en av världens tuffaste sporter. Sen uppväxten i Blekinges Karlskrona och tre raka SM-guld med Hammarby har de internationella arenorna varit hemmaplan – vunnit Champions League med sitt Flensburg och tagit OS-silver i London 2012.

Tobias Karlsson var enda nominerade svensk i ”World Handball Player 2018” i kategorin ”Årets Försvarsspelare”.

Och alltid har samhällsfrågorna brunnit starkt utanför banan. Tobias var bl.a. ambassadör för EuroGames i Stockholm, ett idrottsevenemang för mänskliga- och HBTQ-rättigheter inom sport, kultur och politik.

Erfarenheten att organisera och leda i idrottens hetta hoppas han kunna förädla när sista slutsignalen ljudit.

– Tycker mig vara berikad av att ha jobbat och spelat med medspelare från många olika kulturer och länder. Att få människor med olika bakgrund att fungera tillsammans, acceptera och framförallt respektera varandra, har blivit lite av mitt livsmål.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Vem letar du efter? Skriv här och tryck Enter!