Tony Irving

Tony Irving är den karismatiske juryordföranden i TV-programmet Let’s Dance.

Dansen är och har varit en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har drivit dansskola och undervisar i dans. En av Tonys stora passioner är att främja dans i samhället. Han åker land och rike runt för att undervisa, föreläsa och inspirera. Läs mer om Tonys meriter och erfarenheter inom dansen på hans hemsida. Med sin brittiska accent och sin färgstarka stil har Tony blivit en folkkär profil med många järn i elden!

Tony har skrivit böckerna ”Move your ass”, ”Tony Irvings 10” och ”Life, Love and Passion”.

Tony Irving har varit programledare i radio för programmet ”Äntligen lördag” på Mix Megapol och innan dess i Sveriges Radio P4 i programmet ”Irving i P4”. I sin julshow på Casino Cosmopol har Tony under flera år bjudit på en fartfylld amerikansk julshow tillsammans med Malin och David Watson och gästartister där gästerna bjuds på musik, dans och massor av humor.

Om man vill se Tony in action så besöker man hans danskryssning på Viking Lines Cinderella. Dessutom håller Tony regelbundet danskurser på Mälarsalen i Stockholm och på Åtellet i Norrtälje.

Tony är mycket stolt över sitt samarbete med Rosenserien.

Tony kan bokas som föreläsare, som konferencier, för dansundervisning, som inspiratör och för show tillsammans med sina fantastiska dansare. Upplägget med Tony kan skräddarsys för evenemanget. Tony är full av idéer och kreativitet och har en förmåga att entusiasmera den mest skeptiska.

Tips! Lyssna gärna på när Tony var värd för P1 sommar här.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Följ Tony i sociala medier här: