Viktor Norén

Viktor Norén är musiker, låtskrivare, TV-profil och musikalartist.

Viktor Norén är musiker, låtskrivare, TV-profil och musikalartist. Han debuterade 2004 med bandet Sugarplum Fairy som fick sitt genombrott med singeln Sweet Jackie. Bandet rönte stora framgångar i bland annat Tyskland & Japan och turnerade i stora delar av Europa.

2016 bildade han State Of Sound som släppte sin första singel ”Higher Love” i januari 2016, vilken snabbt klättrade på listorna och sålde guld i Sverige.  State Of Sound har över 200 miljoner streams på deras katalog och har också skrivit, producerat och remixat låtar för artister som Eric Saade, Linnea Henriksson, Frans, Dagny, Bruno Martini, Filatov & Karas med flera. Deras singel ”Wake Up Where You Are” nådde topp 100-listan på Spotify i över 21 länder och har sålt platinum i Sverige.

2019 inledde Viktor och hans bror Gustaf sitt första gemensamma samarbete och de fick stort genomslag 2021 i Så Mycket Bättre och hyllades av så väl kritiker som publik. Sommaren 2022 spelade bröderna en serie sommarkonserter som lockade över 40.000 åskådare.

2023 är Viktor trippelt aktuell. Som jurymedlem i Talang i TV4, huvudrollen i musikalen Hair tillsammans med Moonica Mac på Göta Lejon samt Viktor och Gustafs egna TV-program som har premiär våren 2023 på TV4.

För bokning eller mer information, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Hitta Viktor på